Schoorsteen en Opbouw ervan

Metselbedrijf M de Lang metselt de schoorsteen voor schoorsteenvegers,aannemers en particulieren.

Hieronder vind u foto’s van de opbouw van een schoorsteen in ijmuiden.

De schoorsteen was in zeer slechte staat en is door ons weer helemaal opnieuw opgemetseld met nieuw lood stenen en schoorsteenpotten.

metselbedrijf ijmuidenmetselbedrijf velsenmetselbedrijf haarlemschoorsteen metselen ijmuidenmetselbedrijf ijmuidenlekage ijmuidenschoorsteenkopschoorsteen steiger haarlemschoorsteen bentveld

Hier boven kunt wat afbeeldingen bekijken van de opbouw van een van de schoorstenen in IJmuiden.

We bouwen eerst een ladderlift op als daar de mogenlijkheid voor is, en dan bouwen we een daksteiger over de nok van het dak zodat wij veilig kunnen werken.

Dan stoppen we schuimrubberen proppen in de kanalen voor we beginnen met slopen want dan voorkomen wij dat er vuil in de schoorsteen kanalen komt.

Als de schoorsteen geheel is verwijderd plaatsen wij het lood geheel door de steen heen om later lekage problemen te voorkomen.

De flexibele rvs schoorsteenvoering in het kanaal is weer afgestort met vermiculite isolatie materiaal.

Als de schoorsteen is afgemetseld dan verwijderen we de schoorsteen proppen uit het kanaal en dan smeren we de kop met krimpvrije mortel om scheurvorming te voorkomen.

Het lood word netjes geklopt, het dak word schoon gemaakt, steiger afgebroken en het puin afgevoerd.

Wij metselen natuurlijk niet alleen in de gemeente Velsen schoorstenen,

Maar in de hele regio,Maar wij metselen ook tuinmuren aanbouwen dakopbouwen en binnenmuren.

Dus voor al uw metselwerk bent u hier op het juiste adres.

Maar de specialiteit is alles wat met de schoorstenen te maken heeft.

metselen in velsen opbouw metselen in velsen metselbedrijf velsen velsen metselwerk velsen bouwen metselwerk ijmond gemeseld in velsen metselaar velsen velsen metselwerken ijmuiden metselwerk ijmuiden opbouw ijmuiden velsen bouwen schoorsteenvoering ijmuiden glijmortel schoorsteenvoering velsen schoorsteenvoering haarlem schoorsteenvoering heemstede schoorsteenvoering uitgeest schoorsteenvoering heemskerk schoorsteenvoering hoofddorp schoorsteenvoering wassenaar schoorsteenvoering amsterdam schoorsteenvoering bloemendaal schoorsteenvoering overveen schoorsteenvoering driehuis schoorsteenvoering beverwijk opbouw ijmuiden opbouw ijmond velsenmetselwerk bouwen in ijmuiden ijmuiden bouwt gebouwen glijmortel Noord-Holland glijsysteem glijtje glijkanaal